driehoek

Middengeleiders zonder onkruid

Groen op plaatsen waar het niet hoort is onkruid. Door middengeleiders te voorzien van een CityPro 1000 Next Gel onkruidvrije voeg, is toekomstig onderhoud niet meer nodig. De stad blijft leefbaar en verkeersmaatregelen, die genomen moeten worden bij andere onkruidbestrijdingsmethoden, kunnen uitblijven.

CityKrans boomspiegelsysteem op het Amsterdamse Rokin

Met CityKrans werden de bestaande boomspiegels op het Amsterdamse Rokin omgevormd tot onderhoudsvriendelijke, keurige, boomspiegels. Het CityKrans boomspiegelsysteem voorziet in een meegroeiring, waarmee de boom niet belemmerd wordt in zijn groei.

Onderhoudsvriendelijk talud in Aalsmeer

Natuursteen, basaltblokken en andere bestratingsmaterialen die in een talud worden gebruikt, blijven vrij van onkruid en goed op zijn plaats liggen met een voeg van PVN. Hier in Aalsmeer pasten we CityPro 1000 Next Gel toe. Zeer smalle, maar ook zeer brede voegen zijn voor dit materiaal geen probleem zoals u ziet.

Prachtige binnenbestrating Arena Hotel

Toen PVN klaar was met het aanbrengen van CityPro 1000 Next Gel, was de receptie van het Arena Hotel in Amsterdam een lust voor het oog. Binnenbestrating blijft keurig op zijn plek en netjes met een voeg van PVN.

Gaasperpark in Amsterdam blijft mooi

Iedereen kent ze wel; de typische onkruidgevoelige plaatsen. Denk aan bankjes, bushaltes, fietsenstallingen, lantaarnpalen et cetera. Door onkruid op kenmerkende plaatsen te lijf te gaan met een permanente oplossing, blijft de openbare ruimte netjes en onderhoudsvriendelijk. Zoals hier in het Amsterdamse Gaasperpark met CityPro 1000 Next Gel gebeurde.

Veilig spelen dankzij CityPro 1000 Next Gel

Losliggende bestrating rondom het kinderbad in het Amsterdamse Oosterpark was niet alleen lelijk, maar ook gevaarlijk. Door de omranding in te voegen met CityPro 1000 Next Gel, kan er weer volop gespeeld worden.

Mooi talud met PVN Epoxyvoeg

Onkruid in de tegelverharding van een talud is vaak een doorn in het oog. De verharding gaat los liggen, waardoor vandalisme en uitspoeling van de fundering kans krijgen. PVN Bestratingsvoegen nam dit viaduct onder handen met een voegmiddel op basis van epoxy.

Gebakken klinkers invoegen met CityPro 1000 Next Gel

Onkruid ontstaat vaak op plaatsen waar geen verkeer komt en waar niet gelopen wordt. Door maar een smalle strook (ca. 50 cm uit de gevel) in te voegen met CityPro 1000 Next Gel voorkomt u onkruidgroei en bespaart u kosten. Onkruid krijgt zo geen kans en de bestrating blijft keurig voor het oog.

CityKrans ideaal voor grindverlijming

CityKrans leent zich uitstekend voor grindverlijming. Een “grindgoot” of “spatgrind” is bedoeld om onnodig opspatten van grond en zand te voorkomen. Bij een rieten dak is dit bijvoorbeeld een goed alternatief voor een dakgoot. Losliggend grind kent uiteraard de nodige nadelen. CityKrans los deze problemen op met een mooi eindresultaat!

Marktplein weer netjes

De markt vraagt wekelijks om een schoonmaakbeurt. Losliggende bestrating is dan al snel een probleem. Uitspoeling van voegmateriaal is logisch, maar op lange termijn onwenselijk of zelfs gevaarlijk. Door de bestaande bestrating op een marktplein in te voegen met CityPro 1000 Next Gel van PVN behoort dit probleem tot het verleden.

Maasdriel pakt boomspiegels aan

Door een combinatie van Jogefix halfverharding en een coating van CitySlim ontstaat een natuurlijke verharding van boomspiegels. De boom wordt hierbij niet gehinderd in zijn groei, onkruid krijgt geen kans meer en maaiwerkzaamheden kunnen snel, zonder aanvullende hulpmiddelen, uitgevoerd worden.

© 2024 PVN Bestratingsvoegen | powered by Utopis® Platform