driehoek

Onkruidbestrijding beheersbaar

Uw onkruidbestrating beheersbaar zonder gif, branden en bijkomende verkeersmaatregelen? PVN Bestratingsvoegen biedt de oplossing. Uw trottoir, fietsenstalling, bushalte, terras, vluchtheuvel en boomspiegel blijven duurzaam onkruidvrij en onderhoudsarm. PVN is de leverancier van het inmiddels bekende CityPro 1000 Next Gel, de opvolger van CityPro A.

Onkruidwerend, onderhoudsarm, milieuvriendelijk, weerbestendig
en snel aangebracht met 5 jaar garantie op het resultaat!

Verschillende professionele relaties van PVN, verspreid door heel Nederland, zijn bekend met de voordelen en verwerking van onze onkruidwerende oplossingen. Het aanbrengen van onze producten is eenvoudig, maar kan dus ook uitbesteed worden aan de specialist bij u in de regio in combinatie met 5 jaar garantie op het eindresultaat.

CityPro, City Slim en CityKrans zijn stuk voor stuk oplossingen die beparen op onderhoud en zich in de praktijk hebben bewezen.

PVN Bestratingsvoegen is ontstaan vanuit de groenvoorziening. Ervaring die in de praktijk werd opgedaan, komt tot uitdrukking in onze producten en toepassingsadviezen. Graag kijken we samen met u naar plaatsen binnen uw onderhoudsgebied die profijt hebben van onze oplossingen!

 

Eerst zien en dan geloven? Dat kan. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of bekijk onze referenties.

© 2024 PVN Bestratingsvoegen | powered by Utopis® Platform